Válasszon típust!
ok

DOTZ SURVIVAL Dakar

DOTZ SURVIVAL Dakar

Termékcsoport: Gumi, Felni

Rendelési kód: O3RPDS24
  • 32 000 Ft + Áfa(40 640 Ft)

Nettó 100.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási költség teljes összegét
míg 100.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költség felét számoljuk fel!

DOTZ SURVIVAL Dakar

Méret 7x16    Osztókör 139,7/6    Agy 93    ET 24

Kupakot tartalmaz

Több mint 3 évtizede a Dakart a rallik királynőjének tartják: a résztvevők, a technikák energiáját és tudását a legvégsőkig kiaknázza ez a kimerítő és veszélyes maraton, igazi “made of steel” versenyzők bírják csak a megpróbáltatásokat. “Steel”, annyit tesz mint, “acél”, amely nemcsak a verseny nehézségére utal, de a DOTZ új tárcsájának anyagára is.

Ez a robosztus 4x4-es tárcsa “off-road” járművekre lett tervezve, melyeket nem kíméli sem sár, sem homok, sem kavics, azaz minden megpróbáltatásnak ellen kell állniuk. Fontos hogy a külső hatásoknak való ellenállás mellett a finsh-be érve jól is mutasson az abroncs. Pontosan ezért a DOTZ Dakar könnyen tisztítható, természetes, jó megjelenésű. A tipikus off-road járművek sokkal inkább klasszikus vonalvezetésűek, mint a SUV modellek, s sokan közülük már több évtizedes multra tekintenek vissza, amiért az időtálló Dakar nagyszerű kiegészítőnek bizonyul. Letisztult és robosztus megjelenése mellett minőségben is egy ideális választás.
 
A kimagasló minőség a svéd kooperációnak köszönhető, amely hozzájárul a vállaltra jellemző precizitás fenntartásához. A strukturális stabilitásnak köszönhetően sem az utak viszontagságai sem a só, vagy a téli időjárás nem képes gyenge pontot találni ezen a tárcsán. Ezt támasztja alá a DOTZ Survival “só spray” tesztje is. A magas minőségű ezüst fényezés nemcsak megvédi a tárcsát, de ragyogóvá is varázsolja azt, hogy tündökölhessen a Szahara, Berlin, London, Párizs vagy Róma útjain.